ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εμπόριο αυτοκινήτων -Διεκπεραίωση υπηρεσιών υπουργείου μεταφορών.

Ή εταιρεία Sikalis Trade από το 2004 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης πελατών, που αφορά στην αγορά και πώληση οχημάτων ιδιωτικής χρήσης. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με την διεκπεραίωση των εγγράφων τους στις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας και του υπουργείου μεταφορών.

Στο νέο μας κατάστημα στον Πειραιά θα δείτε από κοντά εξαιρετικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε τιμές που θα δελεάσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προσφέρουμε αποκλειστικά την εγγύηση tetrakys σε επιλεγμένα οχήματα που διασφαλίζουν την αξία και την μεταπώληση του οχήματος που θα αποκτήσετε από εμάς.
Η εταιρεία μάς διαθέτει αυτοκίνητα ελληνικής προέλευσης με όλα τα σχετικά έγγραφα γνησιότητας.

Η εταιρεία Sikalis Trade είναι:
– Επίσημος συνεργάτης καταστημάτων λιανικής πώλησης ( official dealers ) των εταιριών FIAT – FORD – CITROEN – PIAGGIO – SYM
– Επίσημα κοινοποιημένη εταιρεία στις αρμόδιες υπηρεσίες μεταφορών στην Περιφέρεια Αττικής.
– Μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Η εταιρεία μας, μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών, εγγυάται σε κάθε μας πελάτη ταχύτητα, συνέπεια και κυρίως εμπιστοσύνη. Για εμάς και τους πελάτες μας, η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί της μακροχρόνιας συνεργασίας μάς. Όλες οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε τιμές χονδρικής, όπως αυτές που απολαμβάνουν οι έμποροι αυτοκινήτων.
Για κάθε σας ανάγκη θα φροντίσουμε άμεσα και οικονομικά να βρούμε την ιδανική λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Πελάτες χονδρικής:
Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και δικύκλων. Συνεργεία και επιχειρήσεις σχετικές με αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, μεταπώληση, ασφάλειες αυτοκινήτου κ.ο.κ.

Από το 1997, σε καθημερινή βάση, έως και σήμερα εξυπηρετούμε εμπόρους αυτοκινήτων. Κλείστε ραντεβού μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε τα καλύτερα πακέτα εξυπηρέτησης πελατών χονδρικής. Ζητήστε συστάσεις από τούς πελάτες που εξυπηρετούμε εικοσιπέντε χρόνια με απόλυτη συνέπεια και σε εξαιρετικά καλές τιμές. Με πάνω από διακόσιους συνεργάτες πανελλαδικά δεν υπάρχει πρόβλημα το οποίο δε μπορούμε να διεκπεραιώσουμε.